×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar op staatsbezoek Finland

  Op uitnodiging van president Sauli Niinistö

  Zweeds koningspaar op staatsbezoek Finland

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia leggen begin maart een staatsbezoek af aan Finland. Dat maakte het Zweedse hof vrijdag bekend.


  Het laatste staatsbezoek van Carl Gustaf en Silvia aan Finland was in augustus 2003. In het voorjaar van 2012 bezocht de Finse president Sauli Niinistö Zweden en nodigde het koningspaar toen uit voor een bezoek.

  Met het staatsbezoek, dat plaatsvindt van 3 tot en met 5 maart, willen Zweden en Finland onder meer de banden aanhalen op het gebied van politiek, economie en cultuur. Carl Gustaf en Silvia zullen op hun reis vergezeld worden door een handelsdelegatie.

  23 januari 2015 - 16:48