×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningshuis treurt

  Om overlijden Marie Fredriksson

  Zweeds koningshuis treurt

  Net als in de rest van Zweden is binnen het Zweedse koningshuis verdrietig gereageerd op het overlijden van Roxette-zangeres Marie Fredriksson.


  Koning Carl Gustaf laat namens de hele familie in een korte verklaring weten dat ze geraakt zijn door haar dood.

  “Voor velen in ons land, ook in mijn eigen familie, is haar muziek nauw verbonden met herinneringen aan bijzondere en belangrijke momenten in het leven”, aldus Carl Gustaf.

  Marie Frederiksson overleed maandag op 61-jarige leeftijd. Ze was al enige tijd ziek. Wereldwijd scoorde de zangeres met Per Gessle onder de naam Roxette vele hits.

  12 december 2019 - 09:00