×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweden viert nationale feestdag

  Zweden viert nationale feestdag

  De Zweedse koninklijke familie viert dinsdag de nationale feestdag van Zweden. Om het feest extra luister bij te zetten zijn twee nieuwe foto's gepubliceerd van prinses Estelle en prins Oscar, de kinderen van kroonprinses Victoria en prins Daniel.


  De beelden zijn gemaakt op een mooie voorjaarsdag in de tuin van slot Haga. Estelle draagt een blauw-gele jurk, de traditionele Zweedse klederdracht. ''Nationale Dag, groeten uit het Haga Paleis'', schrijft het paleis bij de foto's die prijken op de officiële website van de koninklijke familie.

  Voor de Zweedse royals wordt het een drukke dag. Zo opent prins Carl Philip 's ochtends het koninklijk paleis voor bezichtigingen en zijn koning Carl Gustaf en koningin Silvia in Växjö. De familie doet aan het eind van de dag het openluchtmuseum Skansen in Stockholm aan. Het feest wordt vervolgens afgesloten met een receptie op het paleis in de Zweedse hoofdstad.

  6 juni 2017 - 10:01