×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangerschap prinses Sofia gaat ‘zoals gepland’

  Carl Philip en Sofia verwachten snel tweede kindje

  Zwangerschap prinses Sofia gaat ‘zoals gepland’

  De Zweedse prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia zijn aan het aftellen. Over een paar weken wordt hun tweede kind verwacht. Volgens het Zweedse hof loopt alles op rolletjes.


  “Het gaat goed met prinses Sofia”, liet hofwoordvoerder Margareta Thorgren weten aan vrouwenblad Svensk Damtidning. “Alles gaat zoals gepland.”

  Wanneer Sofia precies is uitgerekend, is niet bekend. Toen zij en Carl Philip in maart aankondigden dat prins Alexander (1) een broertje of zusje krijgt, werd alleen de maand september genoemd. Sofia ging begin deze maand voor het laatst op pad, sindsdien is ze met verlof.

  15 augustus 2017 - 13:15