×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangerschap prinses Sofia gaat ‘zoals gepland’

  Carl Philip en Sofia verwachten snel tweede kindje

  Zwangerschap prinses Sofia gaat ‘zoals gepland’

  De Zweedse prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia zijn aan het aftellen. Over een paar weken wordt hun tweede kind verwacht. Volgens het Zweedse hof loopt alles op rolletjes.


  “Het gaat goed met prinses Sofia”, liet hofwoordvoerder Margareta Thorgren weten aan vrouwenblad Svensk Damtidning. “Alles gaat zoals gepland.”

  Wanneer Sofia precies is uitgerekend, is niet bekend. Toen zij en Carl Philip in maart aankondigden dat prins Alexander (1) een broertje of zusje krijgt, werd alleen de maand september genoemd. Sofia ging begin deze maand voor het laatst op pad, sindsdien is ze met verlof.

  15 augustus 2017 - 13:15