×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere prinses Madeleine bij Nobeldiner

  Zwangere prinses Madeleine bij Nobeldiner

  Prinses Madeleine is aanwezig bij het koninklijke diner voor de Nobelprijswinnaars. Dat heeft het Zweedse hof laten weten. Zondag ontbrak ze nog bij het speciale banket dat na de prijsuitreiking in Stockholm werd gehouden.


  Madeleine wil graag met enkele Nobelprijswinnaars van gedachten wisselen en komt daarom toch naar het diner, laat het hof weten.

  De prinses liet het banket aan zich voorbijgaan vanwege rugklachten. Ze is zwanger en haar pijnlijke rug heeft daarmee te maken. De andere royals waren wel bij het banket aanwezig.

  Het koninklijke diner is een extraatje voor de Nobelprijswinnaars en hun familie. Het banket na de uitreiking wordt betaald voor de organisatie van de Nobelprijs. Koning Carl Gustaf betaalt het diner. Hij heeft zo’n 150 gasten uitgenodigd.

  11 december 2017 - 20:48