×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Madeleine niet naar Nobelfeesten

  Programma te vermoeiend voor Zweedse prinses

  Zwangere Madeleine niet naar Nobelfeesten

  Prinses Madeleine van Zweden is aanstaande dinsdag onverwacht niet aanwezig bij de jaarlijkse uitreiking van de Nobelprijzen. Volgens het Zweedse hof zou het programma te vermoeiend zijn voor de zwangere prinses.


  Het hof benadrukt dat Madeleines zwangerschap voorspoedig verloopt. Haar man, Chris O'Neill, had al eerder afgezegd. Hij heeft door zijn werk geen tijd om af te reizen naar Zweden. Het paar blijft samen in hun woonplaats New York. Het koninklijk gezelschap is aanstaande dinsdag dus beperkt tot koning Carl Gustaf, koningin Silvia, kroonprinses Victoria, prins Daniel en prins Carl Philip. Vaak is ook prinses Christina, een zus van koning Carl Gustaf, met haar man Tord Magnuson aanwezig bij de Nobelfeesten. Hun aanwezigheid staat echter nog niet vermeld op de website van het Zweedse koningshuis.

  Prinses Madeleine, die in verwachting is van een dochter, is uitgerekend op 25 februari. Zweedse media ontdekten dit nadat het paar een verlanglijst voor babycadeaus op internet had gezet.

  7 december 2013 - 13:32