×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoon Mette-Marit speelt rol in tv-serie

  Zoon Mette-Marit speelt rol in tv-serie

  De zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit, Marius Borg Høiby, maakt binnenkort zijn acteerdebuut. Hij heeft een gastrolletje te pakken in de populaire tv-serie Skam, zo melden Noorse media dinsdag.


  Marius zal vrijdag in de seizoensfinale van de serie opduiken op een feestje. Wat voor rol hij precies speelt, is onduidelijk. Volgens Nettavisen heeft de negentienjarige Marius de rol te danken aan zijn vriendschap met Thomas Hayes, een van de vaste castleden.

  Marius is het oudste kind van Mette-Marit. Hij werd in 1997 geboren uit haar relatie met haar toenmalige vriend Morten Borg. In 2001 trouwde Mette-Marit met de Noorse kroonprins Haakon. Hoewel Marius geen aanspraak maakt op de troon draait hij wel volledig mee in het koninklijke leven.

  13 december 2016 - 19:54