×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zomerfoto’s kroonprinses Victoria met familie én… Viktor!

  Zomerfoto’s kroonprinses Victoria met familie én… Viktor!

  Het is intussen een traditie bij de Zweedse koninklijke familie: elk jaar tijdens de zomervakantie op eiland Öland, waar het buitenpaleis Solliden staat, wordt een familiefoto gemaakt. Dit keer ging niet iedereen gezamenlijk op de foto, maar Viktor wel...


  Viktor is de pony waarop de kleine prins Oscar zat, toen fotografe Anna-Lena Ahlström langskwam op het vakantie-eiland. Andere jaren was de hele familie compleet, ditmaal poseerde alleen het koningspaar samen met het gezin van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Prinses Estelle al leunend tegen haar grootmoeder, koningin Silvia, prins Oscar in de armen van zijn moeder Victoria. De gezinnen van de twee andere kinderen van het koningspaar, prins Carl Philip en prinses Madeleine, stonden niet op de foto. Ze hebben echter wel een deel van de zomer op Paleis Solliden doorgebracht en gingen als gezin wel op de foto.

   

  Het Zweedse koningshuis publiceerde ook deze foto's, die de kroonprinses tijdens de zomervakantie maakte van haar gezin. Intussen zijn Victoria en Daniel echter alweer aan het werk gegaan.

   

  Het gezin van prins Carl Philip en prinses Sofia.

  Het gezin van prinses Madeleine en Chris.

  20 augustus 2018 - 15:09