Zomerfoto’s kroonprinses Victoria met familie én… Viktor!

Het is intussen een traditie bij de Zweedse koninklijke familie: elk jaar tijdens de zomervakantie op eiland Öland, waar het buitenpaleis Solliden staat, wordt een familiefoto gemaakt. Dit keer ging niet iedereen gezamenlijk op de foto, maar Viktor wel...

Viktor is de pony waarop de kleine prins Oscar zat, toen fotografe Anna-Lena Ahlström langskwam op het vakantie-eiland. Andere jaren was de hele familie compleet, ditmaal poseerde alleen het koningspaar samen met het gezin van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Prinses Estelle al leunend tegen haar grootmoeder, koningin Silvia, prins Oscar in de armen van zijn moeder Victoria. De gezinnen van de twee andere kinderen van het koningspaar, prins Carl Philip en prinses Madeleine, stonden niet op de foto. Ze hebben echter wel een deel van de zomer op Paleis Solliden doorgebracht en gingen als gezin wel op de foto.

 

Het Zweedse koningshuis publiceerde ook deze foto's, die de kroonprinses tijdens de zomervakantie maakte van haar gezin. Intussen zijn Victoria en Daniel echter alweer aan het werk gegaan.

 

Het gezin van prins Carl Philip en prinses Sofia.

Het gezin van prinses Madeleine en Chris.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen