×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zomer begint vroeg voor koningin Margrethe

  Margrethe vaart eind mei langs haar bestemmingen

  Zomer begint vroeg voor koningin Margrethe

  De Deense koningin Margrethe gaat ook dit jaar weer op zomertoer met het koninklijke schip Dannebrog. Dit jaar zal de vorstin echter niet in de zomer, maar al in mei langs Deense bestemmingen varen. Op 28 en 29 mei brengt ze een bezoek aan Køge en op 31 mei meert ze aan in Nyborg, kondigde het Deense hof woensdag aan. De agenda en overige plaatsen die ze zal bezoeken worden later bekendgemaakt.

  Al jaren zijn de streekbezoeken een traditie binnen de Deense koninklijke familie. De eerste die ermee begon was koning Christiaan X, die regeerde van 1912 tot 1947. Sindsdien gaat het over van generatie op generatie. De Dannebrog is sinds 1932 in gebruik door de familie.

  20 februari 2019 - 13:30