×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zomer begint vroeg voor koningin Margrethe

  Margrethe vaart eind mei langs haar bestemmingen

  Zomer begint vroeg voor koningin Margrethe

  De Deense koningin Margrethe gaat ook dit jaar weer op zomertoer met het koninklijke schip Dannebrog. Dit jaar zal de vorstin echter niet in de zomer, maar al in mei langs Deense bestemmingen varen. Op 28 en 29 mei brengt ze een bezoek aan Køge en op 31 mei meert ze aan in Nyborg, kondigde het Deense hof woensdag aan. De agenda en overige plaatsen die ze zal bezoeken worden later bekendgemaakt.

  Al jaren zijn de streekbezoeken een traditie binnen de Deense koninklijke familie. De eerste die ermee begon was koning Christiaan X, die regeerde van 1912 tot 1947. Sindsdien gaat het over van generatie op generatie. De Dannebrog is sinds 1932 in gebruik door de familie.

  20 februari 2019 - 13:30