Placeholder

Zien: Vakantiefoto’s Deense koninklijke familie

De Deense koninklijke familie geniet met volle teugen van de zomer. Kroonprinses Mary en prinses Marie deelden via social media vakantiekiekjes.

Mary liet zien dat haar vier kinderen echte waterratten zijn. "Een mooie zomeravond aan zee", schreef de kroonprinses bij een foto waarop te zien is dat Christian, Isabella en de tweeling Vincent en Josephine zich vermaken in zee. Waar kroonprins Frederik, kroonprinses Mary en hun kroost vakantie vieren, liet Mary in het midden.

Prinses Marie maakt geen geheim van haar vakantiebestemming. Zij is met haar man prins Joachim en kinderen Henrik en Athena in het zuiden van Frankrijk. Het gezin is op Château de Cayx, het buitenverblijf van de in februari overleden prins Henrik. Het kasteel, dat dateert uit de middeleeuwen, is omringd door wijngaarden.

Henrik en Athena vermaken zich onder meer door in bomen te klimmen. Ook dook het gezin in de moestuin, met een flinke oogst verse groenten als gevolg. "Spelen in de zomerse hitte", schreef Marie bij haar foto's.