×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: Vakantiefoto’s Deense koninklijke familie

  Zien: Vakantiefoto’s Deense koninklijke familie

  De Deense koninklijke familie geniet met volle teugen van de zomer. Kroonprinses Mary en prinses Marie deelden via social media vakantiekiekjes.


  Mary liet zien dat haar vier kinderen echte waterratten zijn. "Een mooie zomeravond aan zee", schreef de kroonprinses bij een foto waarop te zien is dat Christian, Isabella en de tweeling Vincent en Josephine zich vermaken in zee. Waar kroonprins Frederik, kroonprinses Mary en hun kroost vakantie vieren, liet Mary in het midden.

  Prinses Marie maakt geen geheim van haar vakantiebestemming. Zij is met haar man prins Joachim en kinderen Henrik en Athena in het zuiden van Frankrijk. Het gezin is op Château de Cayx, het buitenverblijf van de in februari overleden prins Henrik. Het kasteel, dat dateert uit de middeleeuwen, is omringd door wijngaarden.

  Henrik en Athena vermaken zich onder meer door in bomen te klimmen. Ook dook het gezin in de moestuin, met een flinke oogst verse groenten als gevolg. "Spelen in de zomerse hitte", schreef Marie bij haar foto's.

  27 juli 2018 - 11:39