×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: nieuwe foto van prinses Estelle

  Wát een plaatje

  Zien: nieuwe foto van prinses Estelle

  Het Zweedse koningshuis deelt ter ere van haar 8ste verjaardag op 23 februari een prachtige, nieuwe foto van de jonge prinses. Daarnaast deelt het Zweeds kroonprinselijk paar een nieuw familiekiekje van het hele gezin.


  Estelle is de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel en is tweede in de lijn van troonopvolgers. Op de nieuwe familiefoto zit Estelle stralend tussen haar ouders in, terwijl haar jongere broertje Oscar op zijn moeders schoot zit. Volgens tijdschrift Hello! is de outfit van de prinses van het Portugese kinderkledingmerk Patachou.

  Bron: Royal Court of Sweden. Beeld: Anna-Lena Ahlström

  12 februari 2020 - 14:18