×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Woonpaleis koningin Margrethe heeft nieuw dak

  Renovatie en reparatie bijna afgerond

  Woonpaleis koningin Margrethe heeft nieuw dak

  De Deense koningin Margrethe en haar echtgenoot Henrik kunnen bijna terug naar hun woonpaleis Christian IX. De renovatie en reparatie van het dak van het paleis, dat deel uitmaakt van het Amalienborg, is bijna klaar. Over een paar weken verdwijnen de laatste steigers, meldt Billed Bladet.


  Het Christian IX-paleis heeft bijna anderhalf jaar ingepakt gezeten. Het dak was nodig toe aan een opknapbeurt, bleek in 2014. Delen waren rot of beschimmeld en de brandveiligheid was ook niet in orde.

  Margrethe en Henrik weken vanwege de bouwwerkzaamheden uit naar Fredensborg Slot. Vanuit dat paleis even buiten Kopenhagen sprak de koningin de afgelopen twee jaar haar nieuwjaarstoespraak uit. Normaal gesproken doet ze dat vanuit haar woonpaleis in de zuidelijke vleugel van Amalienborg.

  2 maart 2016 - 12:51