×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Verliefde Prinses Martha Louise met vriend

  'Shaman heeft mijn leven veranderd'

  Video: Verliefde Prinses Martha Louise met vriend

  Prinses Martha Louise van Noorwegen, de 47-jarige dochter van koning Harald en koningin Sonja, is weer verliefd. Dat heeft ze op Instagram laten weten. Er gingen al enige tijd geruchten dat ze een relatie heeft met haar Amerikaanse collega Shaman Durek uit Los Angeles.


  De prinses, die afgelopen weekend nog in Amsterdam was, schrijft: ‘Als je je tweelingvlam ontmoet, dan voel je dat. Ik heb het geluk gehad de mijne te hebben ontmoet. Shaman Durek heeft mijn leven veranderd, zoals hij met zo velen heeft gedaan en doet. Hij heeft me doen beseffen dat onvoorwaardelijke liefde op deze planeet echt bestaat.

  Hij omarmt me totaal, zonder vragen of angst. Hij maakt me meer aan het lachen dan wie dan ook, heeft de diepste wijsheden om te delen en alle stukjes ertussen van de diversiteit van zijn wezen. Ik voel me zo gelukkig en gezegend dat hij mijn boyfriend is. Dank je wel mijn lief, voor het feit dat je me zo genereus in je familie hebt opgenomen. Ik houd van je, tot in de eeuwigheid en tot de volgende.’ Dat hij Afrikaans-Amerikaans is en een ander type dan haar ex-man Ari Behn, leidde bij sommigen tot kritiek. Tegen die mensen verweert Martha Louise zich ook.

  View this post on Instagram

  When you meet your twin flame, you know. I have been lucky enough to have met mine. @shamandurek has changed my life, like he does with so many. He has made me realize that unconditional love actually exists here on this planet. He embraces all of me without question or fear. He makes me laugh more than anyone, has the most profound wisdom to share and all the bits in between from the diversity of his being. I feel so happy and blessed that he is my boyfriend. Thank you my love, for including me so generously into your family. I love you from this eternity to the next. And to those of you who feel the need to criticize: Hold your horses. It is not up to you to choose for me or to judge me. I don’t choose my man to satisfy any of you or the norms or boxes you have chosen in your mind for me to be in. I don’t thrive there, nor do I exist in your illusion about me. I choose from love. And that’s it. Shaman Durek is merely a man I love spending my time with and who fulfills me. So thank you for respecting my actions and my choice of partner. All I know at this moment is that we love each other and I am super happy. Have a wonderful, loving Sunday and Mother’s Day(for the USA). 📸 @dhendersonphoto #love #unconditionallove #newlove #boyfriend #inlove

  A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

  ‘En voor degenen onder u die de behoefte voelen om te bekritiseren: houd uw mond. Het is niet aan u om voor mij te kiezen of om mij te beoordelen. Ik kies mijn man niet om iemand van jullie te plezieren, of bij de de normen of kaders die u in gedachten hebt gekozen voor mij, te passen. Ik gedraag me daar niet naar noch sta ik in voor uw illusies over mij. Ik kies uit liefde. En dat is het. Sjamaan Durek is niet meer en niet minder een man met wie ik graag mijn tijd mee doorbreng en die mijn geluk vervult. Dus dank voor het respecteren van mijn daden en mijn partnerkeuze. Alles wat ik op dit moment weet is dat we van elkaar houden en dat ik superblij ben.’ Het verliefde paar is binnenkort op tour door Scandinavië, waar zij hun gezamenlijke boodschap aan de man brengen. Martha Louise heeft een boek gepubliceerd met als titel Hoogsensitief Geboren. Durek is een sjamaan; een soort priester of ziener die de communicatie met de geestenwereld verzekert en magie aanwendt om zieken te genezen, voorspellingen te doen en gebeurtenissen onder controle te brengen. Hij omschrijft zichzelf als een spirituele gids en genezer fungeert en als een bemiddelaar of ‘brug’ tussen de spirituele en fysieke gebieden. Hij kan helpen succes, geluk en genezing in het leven van mensen te brengen. Hier zijn de prinses en haar nieuwe liefde al samen te zien en te horen.

  13 mei 2019 - 01:12