×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video – Madeleine: ‘Ik sta niet graag in het middelpunt’

  Zweedse prinses met echtgenoot in tv-interview

  Video – Madeleine: ‘Ik sta niet graag in het middelpunt’

  Prinses Madeleine van Zweden (33) beschouwt zichzelf als verlegen. ‘Ik hou er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan’, zegt de Zweedse prinses in de talkshow Skavlan die vrijdagavond op televisie in haar vaderland wordt uitgezonden.


  Bij het maken van familiefoto's kon Madeleine haar ouders, koning Carl Gustaf en koningin Silvia, zware hoofdpijn bezorgen. ‘Ik wilde me het liefst verbergen. Ze moesten me er altijd heen slepen en dan huilde ik. Ik wilde er geen deel van uitmaken’, zegt Madeleine in de uitzending. ‘Men zou verwachten dat ik er gewend aan ben geraakt, dat ik me nu op mijn gemak voel bij fotografen en journalisten die mij vragen stellen. Maar echt, dat ben ik niet.’

  In het interview praten prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill over het ouderschap en over het leven in hun nieuwe woonplaats Londen. Daar is het gesprek ook opgenomen. De twee vestigden zich onlangs met hun twee kinderen in Londen vanwege het werk van Chris. In het programma van Fredrik Skavlan waren ook zangeres Adele en tv-kok Jamie Oliver te gast.

  11 december 2015 - 10:25