×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria van Zweden ontvangt president Kiribati

  Anote Tong te gast op koninklijk paleis Stockholm

  Victoria van Zweden ontvangt president Kiribati

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft maandag bezoek gekregen van de president van Kiribati, Anote Tong. Victoria ontving de president op het koninklijk paleis in Stockholm.


  Na de ontmoeting met de kroonprinses stond voor president Tong ook nog een ontmoeting met Stefan Löfven, de minister-president van Zweden, op het programma.

  De twee spraken elkaar in het kantoor van Löfven in de Zweedse hoofdstad. Op de agenda stonden onderwerpen als de klimaatverandering en het stijgen van de zeespiegel. Dit zijn grote bedreigingen voor Kiribati, dat in de Grote Oceaan ligt en deel uitmaakt van de regio's Micronesië en Polynesië.

  9 maart 2015 - 16:58