×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria reikt WNF-prijs uit

  Zweedse kroonprinses bij seminar op Finse ambassade

  Victoria reikt WNF-prijs uit

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft woensdag een seminar van het Wereld Natuur Fonds bijgewoond. Op de Facebookpagina van het Zweedse Koninklijk Huis staat een foto van de bijeenkomst.


  Onder de naam Our Seas, Our Future werd gesproken over manieren waarop milieu-organisaties, het bedrijfsleven en de politiek met elkaar kunnen samenwerken om de zeeën te beschermen. Er kwamen verschillende sprekers aan het woord, onder wie Marco Lambertini, de nieuwe algemeen directeur van het Wereld Natuur Fonds. Ook natuurfotograaf Mattias Klum en Ove Hoegh-Guldberg, directeur van het Global Change Institute, hielden een praatje.

  Tijdens het seminar reikte de kroonprinses de award Baltic Sea Farmer of the Year 2014 uit. De gelukkige winnaar was Frederik Andersson. Hij kreeg deze prijs voor zijn inspanningen om de Oostzee schoon te houden. Naast de award kreeg Andersson een geldbedrag. De bijeenkomst vond plaats in de ambassade van Finland in de Zweedse stad Stockholm.

   

  28 augustus 2014 - 11:19