×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel willen banden versterken met Colombia en Peru

  In oktober naar Zuid-Amerika

  Victoria en Daniel willen banden versterken met Colombia en Peru

  Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel reizen dit jaar nog af naar Colombia en Peru. Het stel brengt van 18 oktober tot en met 23 oktober een bezoek aan beide landen, zo heeft het Zweedse hof woensdag bekendgemaakt.


  Het doel van de twee bezoeken is het versterken van de banden tussen Zweden en de twee landen, met name op het gebied van commerciële relaties en culturele samenwerking. Het bezoek begint in Peru en wordt afgesloten in Colombia. De kroonprinses en haar man krijgen tijdens hun reis gezelschap van Anna Johansson, de Zweedse minister van Infrastructuur.

  Meer details over de reis zijn nog niet bekendgemaakt, daar zal de komende weken meer duidelijkheid over komen, aldus het Zweedse hof.

  19 augustus 2015 - 14:42