×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel op vakantie in Italië’

  Victoria en Daniel op vakantie in Italië’

  Koning Carl Gustaf en koningin Silvia verblijven tot 8 januari in Japan. Dat meldde het Zweedse boulevardblad Expressen. Een woordvoerder van het paleis bevestigde dat het koningspaar met vakantie is, maar wilde verder niet ingaan op het buitenlands verblijf. 'Veel Zweden zijn in deze tijd op vakantie', was het enige dat Margareta Thorgren kwijt wilde.


  Expressen wist ook te melden dat kroonprinses Victoria en prins Daniel donderdag zouden vertrekken om de jaarwisseling met hun gezin in Italië doorbrengen. Het hof gaf ook hierop geen commentaar. 'Op 8 januari is iedereen weer terug en begint het werk weer', was het enige antwoord. De eerste publieke activiteit in de koninklijke agenda is overigens pas op 11 januari, dus er is voldoende tijd om in te lezen.

  In januari staat een staatsbezoek uit IJsland op de agenda van het Zweedse koningspaar en voor Victoria en Daniel de ontvangst van de hertog en hertogin van Cambridge, William en Catherine die op 30 en 31 januari een officieel bezoek brengen aan Zweden.

  28 december 2017 - 13:27