×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel nemen vrij voor de kinderen

  Prinses Estelle voor het eerst op wintervakantie

  Victoria en Daniel nemen vrij voor de kinderen

  De 7-jarige Zweedse prinses Estelle beleeft deze week haar eerste voorjaarsvakantie. De ouders van Estelle, kroonprinses Victoria en prins Daniel, hebben deze week vrijaf genomen om veel tijd door te brengen met hun kinderen. Naast Estelle is dat ook haar broertje Oscar, die zondag zijn derde verjaardag viert.

  De familie, die graag sport, zal de week vooral doorbrengen op de lange latten, meldt de voorlichting van het Zweedse koningshuis. Waar de familie gaat skiën blijft volgens Zweedse media geheim.

  Afgelopen september begon Estelle als leerling op de exclusieve school Campus Manilla, waar vooral kinderen van rijke ouders onderwijs volgen, in de hoofdstad Stockholm. Die kwam recent nog in opspraak. Volgens de Zweedse onderwijsinspectie is de school niet in staat de veiligheid van de leerlingen te garanderen, schreef de krant Expressen in december.

  26 februari 2019 - 13:37