×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel in Hamburg

  Kroonprinselijk paar brengt tweedaags bezoek aan Duitsland

  Victoria en Daniel in Hamburg

  De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel zijn dinsdag in Hamburg begonnen aan hun tweedaagse bezoek aan Duitsland. De 36-jarige troonopvolgster werd door burgemeester Olaf Scholz in het raadhuis ontvangen.


  Als gevolg van een recent ski-ongeluk draagt Victoria een brace en loopt ze met krukken. Daarom nam ze de lift terug na de welkomstceremonie bovenaan de trap van het stadhuis, waar de burgemeester zoals de traditie voorschrijft op zijn eregasten wachtte. Vervolgens woonde het paar een zakelijke conferentie in de Duitse Kamer van Koophandel bij, waarna een rondleiding door de wijk HafenCity stond ingepland.

  Het kroonprinselijk paar reist met een handelsmissie. In de middag vliegt het gezelschap naar Düsseldorf. Daar worden ze onthaald door Hannelore Kraft, de minister-president van Noordrijn-Westfalen. Na een korte ontmoeting volgt een defilé en diner met zo'n 40 genodigden in het nabijgelegen Slot Eller. Woensdag gaan ze ook nog naar Essen.

  28 januari 2014 - 13:21