×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel beginnen bezoek Peru

  Ontvangst door president Ollanta Humala

  Victoria en Daniel beginnen bezoek Peru

  De Zweedse kroonprinses Victoria is in Lima begonnen aan haar bezoek aan Peru. De zwangere prinses en haar echtgenoot Daniel kwamen maandag aan in de hoofdstad voor een meerdaags bezoek. Hier ontmoetten zij de Peruaanse president Ollanta Humala en diens echtgenote Nadine Heredia.


  Victoria trapte haar bezoek aan Peru af op de Universiteit van Lima. Daar woonde ze in het bijzijn van de Peruaanse minister van Onderwijs de opening van een seminar over onderwijs bij. Ook ging ze langs bij het Nationaal Museum voor Archeologie, Antropologie en Geschiedenis, waar ze gezelschap kreeg van de Peruaanse minister van Cultuur.

  Dinsdag staan onder meer een bezoek aan Volvo Trucks en een rondleiding door het historische centrum van Lima op het programma. Victoria luncht met de burgemeester van de Peruaanse hoofdstad.

  Het Zweedse paar reist woensdag door naar Colombia, waar ze Cartagena en Bogota bezoekt.

  20 oktober 2015 - 14:19