×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel beginnen bezoek Peru

  Ontvangst door president Ollanta Humala

  Victoria en Daniel beginnen bezoek Peru

  De Zweedse kroonprinses Victoria is in Lima begonnen aan haar bezoek aan Peru. De zwangere prinses en haar echtgenoot Daniel kwamen maandag aan in de hoofdstad voor een meerdaags bezoek. Hier ontmoetten zij de Peruaanse president Ollanta Humala en diens echtgenote Nadine Heredia.


  Victoria trapte haar bezoek aan Peru af op de Universiteit van Lima. Daar woonde ze in het bijzijn van de Peruaanse minister van Onderwijs de opening van een seminar over onderwijs bij. Ook ging ze langs bij het Nationaal Museum voor Archeologie, Antropologie en Geschiedenis, waar ze gezelschap kreeg van de Peruaanse minister van Cultuur.

  Dinsdag staan onder meer een bezoek aan Volvo Trucks en een rondleiding door het historische centrum van Lima op het programma. Victoria luncht met de burgemeester van de Peruaanse hoofdstad.

  Het Zweedse paar reist woensdag door naar Colombia, waar ze Cartagena en Bogota bezoekt.

  20 oktober 2015 - 14:19