×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel bedanken voor felicitaties

  Nieuwe foto van prinses Estelle en prins Oscar gedeeld

  Victoria en Daniel bedanken voor felicitaties

  Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel hebben donderdag een nieuwe foto van hun kinderen prinses Estelle (4) en de pasgeboren prins Oscar gedeeld.


  De foto is te bewonderen op de Facebookpagina van het Zweedse koningshuis. Op de website van het Zweedse hof staat nog een foto van Victoria die de kleine Oscar vasthoudt.

  ''Hartelijk dank voor alle felicitaties en gelukswensen die we kregen na de geboorte van de prins'', schrijven de ouders bij de foto's. ''Bedankt voor alle betrokkenheid en dat velen van u onze vreugde delen."

  Oscar werd op 2 maart geboren. Hij is na zijn moeder en zus Estelle de derde in lijn van troonopvolging.

  Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag…

  Posted by Kungahuset on Thursday, March 24, 2016

  24 maart 2016 - 12:34