×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verdriet om huisdier in gezin kroonprins Frederik

  Verdriet om huisdier in gezin kroonprins Frederik

  Verdriet in het gezin van de Deense kroonprins Frederik. Op Instagram heeft het Deense hof dinsdag bekend gemaakt dat zondag de hond Ziggy is ingeslapen. Het dier leed aan chronisch nierfalen en artritis. ''Ondanks dit was de kwaliteit van zijn leven tot aan het einde goed'', aldus de verklaring.


  Ziggy maakte twaalf jaar deel uit van het gezin en was een cadeau voor het huwelijk van kroonprins Frederik in 2004. De vier kinderen waren dan ook zeer aan het beest gehecht.

  ''Ziggy was een loyale en liefhebbende hond'', aldus de mededeling op Instagram die vergezeld ging van een foto van Ziggy, afgelopen zondag nog gemaakt door kroonprinses Mary.

  11 april 2017 - 20:43