Stoere Mette-Marit gaat een rondje kajakken

De hoogblonde, goedlachse echtgenote van de Noorse kroonprins Haakon zoekt het water op. Gewapend met een peddel én een dikke jas neemt ze plaats in een sport-kajak om een rondje actief te doen.

Voor suppen is het wellicht ook een beetje te fris geworden. En al helemaal in Scandinavië. Mette-Marit deinst echter niet terug voor een uitdaging en stapt in een knalgele, sportief ogende kajak. Ze start bij Kristiansund en schrijft bij de foto ‘volgende stop: Florø. Florø is de meest westelijk gelegen stad in Noorwegen.

Mette-Marit lijdt aan een longziekte. Ze is voorzichtig met publieke optredens en een hoge mate van inspanning. Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis bleef ze strikt thuis, om besmetting te voorkomen. Een besmetting zou hele nare gevolgen voor haar kunnen hebben.

Maar haar sportieve en avontuurlijke kant heeft ditmaal duidelijk gewonnen! Overigens deelt ze de foto op haar eigen Instagram-account. Naast het officiële kanaal van de Noorse royal family, heeft Mette-Marit een account waarop ze wel vaker sportieve, outdoor- en familiekiekjes deelt.

Mette Marit In Kano

Lees ook:

Zo vieren Haakon en Mette-Marit de liefde

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @crownprincessmm