×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sonja brengt kerstbezoek aan verpleeghuis

  Noorse koningin ontmoet bewoners en verplegend personeel

  Sonja brengt kerstbezoek aan verpleeghuis

  Koningin Sonja heeft dinsdagmorgen een bezoek gebracht aan het verpleeghuis Sofienberg in de wijk Grünerløkka in Oslo. De koningin ontmoette de bewoners, sprak met het verzorgend personeel en nam deel aan een aantal kerstactiviteiten.


  Het verpleeghuis telt 85 bewoners en wordt gerund door de Kirkens Bymisjon, de stadsmissie van de lutherse kerk die onder meer ook verslaafdenzorg verzorgt. Sofienberg bevindt zich in een levendige wijk van de Noorse hoofdstad en de staf doet er alles aan om de band met de wijk ook tastbaar te maken zodat de bewoners zich er thuis voelen.

  Koningin Sonja nam deel aan het culturele programma met het aansteken van de kerstkaarsen in de zaal van het verpleeghuis. Ze werd vergezeld door Marianne Borgen, de burgemeester van Oslo.

  22 december 2015 - 14:40