×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sonja bij requiem voor slachtoffers Parijs

  Herdenkingsmis in Sint-Olavkathedraal

  Sonja bij requiem voor slachtoffers Parijs

  Koningin Sonja heeft donderdagavond in de katholieke Sint-Olavkathedraal in Oslo een requiemmis bijgewoond voor de slachtoffers van de terreuraanslagen vorige maand in Parijs. Dat meldt het Noorse hof.


  Bisschop Bernt Eidsvig was voorganger in de herdenkingsmis, waarin de lutherse bisschop van Oslo, Ole Christian Kvarme de preek verzorgde.

  Tal van vertegenwoordigers van andere kerkgenootschappen en geloofsgemeenschappen woonden het requiem bij, zoals de Grieks-orthodoxe kerk, de joodse gemeenschap en de Islamitische raad.

  4 december 2015 - 11:33