×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ski-ongeluk kroonprinses Victoria

  Hof: geen reden tot zorg

  Ski-ongeluk kroonprinses Victoria

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft een ongelukje gehad tijdens een wintersportvakantie in Zwitserland.


   

  Een woordvoerder van Zweedse hof meldt dat de kroonprinses tijdens het skiën is gevallen. Volgens Ulrika Häsholm bezeerde de kroonprinses haar voet. Haar beveiliging riep meteen hulp in. Victoria werd  afgevoerd naar het ziekenhuis waar een röntgenfoto werd gemaakt. Hieruit bleek dat haar voet niet gebroken was. Het ongeluk heeft volgens de woordvoerder van het Zweedse hof geen invloed op haar vakantie of andere openbare verplichtingen.
  30 december 2013 - 17:54