×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Sofia krijgt IJslandse onderscheiding

  Prinses Sofia krijgt IJslandse onderscheiding

  De Zweedse prinses Sofia heeft haar eerste buitenlandse orde gekregen. De dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia ontving donderdagavond de IJslandse Orde van de Valk uit handen van de president van IJsland, Guðni Th. Jóhannesson.


  Sofia was niet de enige die een IJslandse onderscheiding kreeg. Ook haar echtgenoot prins Carl Philip en haar zwager prins Daniel werden onderscheiden met de Orde van de Valk.

  De IJslandse president en zijn vrouw Eliza Jean Reid brengen momenteel een staatsbezoek aan Zweden. Gisteravond stond er een officieel diner op het programma, aangeboden door het IJslandse presidentiële paar aan koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Bij het diner in het Modern Museum in Stockholm waren ook de kersverse leden van de Orde van de Valk aanwezig.

  19 januari 2018 - 09:35