×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Sofia krijgt IJslandse onderscheiding

  Prinses Sofia krijgt IJslandse onderscheiding

  De Zweedse prinses Sofia heeft haar eerste buitenlandse orde gekregen. De dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia ontving donderdagavond de IJslandse Orde van de Valk uit handen van de president van IJsland, Guðni Th. Jóhannesson.


  Sofia was niet de enige die een IJslandse onderscheiding kreeg. Ook haar echtgenoot prins Carl Philip en haar zwager prins Daniel werden onderscheiden met de Orde van de Valk.

  De IJslandse president en zijn vrouw Eliza Jean Reid brengen momenteel een staatsbezoek aan Zweden. Gisteravond stond er een officieel diner op het programma, aangeboden door het IJslandse presidentiële paar aan koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Bij het diner in het Modern Museum in Stockholm waren ook de kersverse leden van de Orde van de Valk aanwezig.

  19 januari 2018 - 09:35