×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Sofia bevallen van tweede kindje

  Prinses Sofia bevallen van tweede kindje

  Het tweede kind van de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia is geboren. Sofia beviel donderdagochtend in het Danderyd-ziekenhuis in Stockholm, maakte de Rijksmaarschalk bekend.


  De baby, waarvan het geslacht nog niet bekend is gemaakt, zag om 11.24 uur het levenslicht. Moeder en kind maken het goed. Carl Philip spreekt waarschijnlijk later vandaag de pers toe, en maakt dan ook bekend of hij een zoon of dochter heeft gekregen.

  Carl Philip en Sofia werden vorig jaar ouders van prins Alexander. Het kereltje kwam op 19 april ter wereld, net als zijn broertje of zusje in het Danderyd-ziekenhuis. In maart maakten Carl Philip en Sofia wereldkundig dat hun tweede spruit onderweg was.

  31 augustus 2017 - 13:06