×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Nathalie bevallen van dochter

  Vierde kleinkind voor prinses Benedikte

  Prinses Nathalie bevallen van dochter

  Prinses Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg is bevallen van een dochter: Louisa. Het meisje, het vierde kleinkind van de Deense prinses Benedikte, is woensdagavond om 22.10 uur geboren. Dit heeft het Deense hof donderdag bekendgemaakt.


  De jongste dochter van prinses Benedikte en prins Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg beviel in een kliniek in het Duitse Bad Berleburg. De vader Alexander Johansmann was bij de bevalling aanwezig. Ze hadden al een zoon, Konstantin (4).

  Het Deense blad ‘Ridehesten’ (Renpaard) meldde op de website dat het meisje Louisa heet, na contact met de prinses. Ook woog Louisa bij de geboorte 3400 gram en mat ze 53 centimeter."Louisa ziet eruit als haar grote broer Konstantin”, zou Nathalie vanuit Slot Berleburg in Duitsland hebben verteld aan Ridehesten. De prinses werkte vorig jaar samen met medewerkers van het blad bij het schrijven van een boek over het trainen van dressuurpaarden, vandaar de goede contacten.

  Nathalie en Alexander wonen in Bad Berleburg, waar ze onder meer paarden fokken. De 39-jarige Nathalie was een succesvol dressuurruiter en nam namens Denemarken onder meer deel aan de Olympische Spelen van Londen (2012) en Peking (2008). Daar behaalde ze met het dressuurteam brons.

  Nathalie en Alexander trouwden in mei 2010, twee maanden voor de geboorte van hun zoontje Konstantin. Op 18 juni 2011 volgde de kerkelijke inzegening van het huwelijk.

  29 januari 2015 - 12:07