×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine wil terug naar Europa

  Prinses Madeleine wil terug naar Europa

  De Zweedse prinses Madeleine is van plan om op korte termijn naar Europa te verhuizen. Madeleine, haar man Chris O'Neill en hun dochter Leonore wonen nu nog in New York.


  Het koppel verwelkomde Leonore in februari van dit jaar. Vrijdag maakte het Zweedse hof bekend dat de prinses opnieuw in verwachting is. Madeleine vertelt aan SVT, de Zweedse publieke omroep, dat het gezin 'in de nabije toekomst' terug zal keren naar Europa. "Daar woont onze familie", zegt ze.

  Prinses Estelle (2), de dochter van de Zweedse kroonprinses Victoria, is volgens Madeleine helemaal weg van Leonore. "Dat is zo schattig. Estelle wil haar luiers verschonen, haar voeden en ze wil met haar in bad. Voor mij is het geweldig. Ik hoef zelf amper nog iets te doen", lacht de prinses.

  24 december 2014 - 17:19