×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine viert 34ste verjaardag

  Prinses Madeleine van Zweden is vrijdag jarig. De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Sofia, die op staatsbezoek in Bhutan zijn, is 34 jaar geworden.


  Prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill hebben twee kinderen. Prinses Leonore (2) is de oudste. Vorig jaar juni verwelkomden de twee hun tweede spruit, prins Nicolas die komende woensdag een kaarsje op zijn verjaardagstaart mag uitblazen. Madeleine is al jaren actief voor de World Childhood Foundation, die door haar moeder koningin Silvia is opgericht.

  Madeleine woont met haar gezin in Londen, vanwege het werk van Chris. Maar met regelmaat is de prinses in Zweden. Afgelopen maandag nog nam ze in Stockholm deel aan de viering van de nationale feestdag.

  10 juni 2016 - 10:41