×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine krijgt een meisje’

  Ze is op 25 februari uitgerekend

  Prinses Madeleine krijgt een meisje’

  De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill verwachten een meisje. Dat zou de prinses hebben verklaard tegenover het Zweedse blad Damtidning. In de nieuwe editie is er van alles over te lezen, maar op de website van het blad valt dit ook te lezen.


  De Zweedse media pakken het nieuws groots op. In het blad wordt ook geschreven wanneer Madeleine is uitgerekend, namelijk op 25 februari.

  De krant Aftonbladet meldt dat een woordvoerder van het Koninklijk Huis heeft verteld dat ze 'van niks weten'. De prinses maakte in september bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

  30 oktober 2013 - 17:14