×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine gaat in Zweden bevallen

  Prinses Madeleine gaat in Zweden bevallen

  Prinses Madeleine komt naar Zweden om te bevallen van haar derde kind. Prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill, die in Londen wonen, hebben besloten dat hun derde kind in Zweden wordt geboren. De prinses komt daarom half februari naar 'huis'. Ze verwacht het kindje in maart.


  De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia en haar man hebben al een dochter en een zoon. Prinses Leonore werd in februari 2014 geboren in New York en is nu drie jaar oud. Prins Nicolas, achtste in lijn van troonopvolging, kwam in juni 2015 ter wereld in het ziekenhuis van Danderyd, ten noorden van Stockholm.

  Mogelijk om kritiek van de Zweedse belastingbetalers voor te zijn, laat het hof weten dat Madeleine in Zweden gebruik zal maken van particuliere zorg.

  8 februari 2018 - 09:49