×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine gaat in New York bevallen

  Baby wordt eind februari verwacht

  Prinses Madeleine gaat in New York bevallen

  Het kind van prinses Madeleine van Zweden en Christopher O'Neill zal in New York en niet in Zweden ter wereld komen. Dat heeft het Zweedse hof zaterdag bekendgemaakt. De baby wordt eind februari verwacht.


  Het besluit om de bevalling in Amerika te laten plaatsvinden is genomen in goed overleg met koning Carl Gustaf en koningin Silvia, aldus de mededeling van het paleis. De afgelopen maanden is in de Zweedse media volop gespeculeerd over waar de baby wordt geboren. Om in aanmerking te komen voor troonopvolging moet het kind in Zweden opgroeien, zonder dat nader wordt uitgelegd welk deel van de jeugd dat zou moeten zijn.

  Het hof heeft de Zweedse media gevraagd de privacy van het paar in deze ''heuglijke tijd" te respecteren.

  11 januari 2014 - 15:02