×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine debuteert met kinderboek

  Begin volgend jaar zal het boek verschijnen

  Prinses Madeleine debuteert met kinderboek

  De Zweedse prinses Madeleine debuteert begin volgend jaar als schrijfster. Het kinderboek van de 36-jarige prinses is eindelijk klaar, liet hofwoordvoerster Margareta Thorgren weten aan EXpressen.


  “Ze heeft er lang aan gewerkt”, stelt Thorgren. Madeleine vertelde in februari 2017 al over haar schrijfplannen. Toen zei ze nog zeker een jaar nodig te hebben voor het boek. Dat is langer geworden, onder meer door de komst van Madeleines derde kind, prinses Adrienne (9 maanden), en twee verhuizingen. Madeleine verhuisde met haar gezin van Londen naar Stockholm en vervolgens van haar geboorteland naar de Amerikaanse staat Florida. Daar legde ze de laatste hand aan haar eerste boek. Waarover dat gaat, of welke titel het krijgt, wil Thorgren nog niet prijsgeven. Wel verklapte ze dat het de bedoeling is dat Madeleines pennenvrucht in zowel het Zweeds als het Engels wordt uitgegeven.

  10 december 2018 - 13:54