×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine dankbaar voor felicitaties

  ‘Leonore is als een engel’

  Prinses Madeleine dankbaar voor felicitaties

  Prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill zijn heel erg dankbaar voor alle felicitaties en lieve berichten die ze hebben ontvangen na de geboorte van hun dochter. "We vinden het geweldig dat we zoveel gelukswensen hebben gekregen na de geboorte van prinses Leonore", zo laten de twee in een verklaring op de website van het Zweeds koningshuis weten.


  De dochter van koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia laat in de verklaring ook weten dat ze in plaats van kraamcadeautjes iets anders in gedachte heeft. "We zouden heel erg dankbaar zijn als mensen die ons een cadeau willen geven in plaats daarvan een donatie maken aan de World Childhood Foundation of aan de My Big Day Foundation", aldus de prinses. "Op deze manier hebben veel mensen wat aan jullie vrijgevigheid."

  "Jullie wensen betekenen heel veel voor ons", zo sluiten Madeleine en Chris hun briefje af. De prinses is nauw betrokken bij de twee goede doelen die ze noemt. De World Childhood Foundation is van haar moeder koningin Silvia en daar is Madeleine ook werkzaam voor en van het andere goede doel, My Big Day Foundation, is de prinses beschermvrouwe.

  Nieuwe foto

  Dinsdag deelde Madeleine nog een nieuwe foto van haar dochter op haar Facebookpagina. Daarop is het kleine handje van Leonore te zien die haar moeders vinger vast heeft. "We zijn zo blij dat we Leonore in ons leven hebben. Ze is als een engel en net als haar naam brengt ze ons zonnestralen, zelfs op een bewolkte dag", aldus de prinses waarna ze nogmaals bedankt voor alle felicitaties. "Ze voelt zich erg geliefd", schrijft ze over haar dochter.

  Madeleine beviel eind februari van haar eerste kindje. Dat deed ze in een ziekenhuis in New York. Vlak daarna maakte Chris de geboorte van het kleine meisje bekend.

  5 maart 2014 - 12:23