×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine blij met zwangerschap

  ‘Wel een beetje snel en plotseling’

  Prinses Madeleine blij met zwangerschap

  Prinses Madeleine van Zweden vindt dat ze ''een beetje snel en erg plotseling'' zwanger is geraakt. ''Beter op deze manier dan alles proberen van tevoren te plannen en dan zien dan er niets gebeurt'', zegt Madeleine in de Zweedse editie van Elle. De prinses, de vijfde in de lijn van troonopvolging in Zweden, is nu bijna vijf maanden zwanger van haar man Chris O'Neill en is daar erg blij mee, vervolgt ze. Ze is uitgerekend in maart 2014. Het paar trouwde in juni dit jaar. De 31-jarige prinses zegt dat ze zwangerschapsboeken leest om zich voor te bereiden op de komst van het kindje. Madeleine en Chris wonen in New York, maar naar verwachting keert ze terug naar Zweden voor de bevalling.


  2 november 2013 - 10:26