×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mabel bij kroonprinses Mary

  Prinses Mabel bij kroonprinses Mary

  Niet slecht is nooit goed genoeg', citeert prinses Mabel de Deense kroonprinses. Ze luistert vanaf de eerste rij naar haar toespraak in Kopenhagen. Daar wordt een wereldvrouwenconferentie gehouden waar later deze week ook koningin Máxima aanschuift.


  De Deense kroonprinses Mary was maandag al vroeg uit de veren. Om kwart voor negen arriveerde ze samen met kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen bij het Bella Center in Kopenhagen om een toespraak te houden tot de deelnemers van het Young Leaders Program van de wereldvrouwenconferentie Women Deliver. Zonder inbreng van jongeren valt de wereld niet te veranderen en te verbeteren was de boodschap die de jonge leiders te horen kregen.

  Mary ging daarna naar een bijeenkomst van 'Delivering as One – Global partnerships for Global goals', om zich vervolgens te melden bij het ministers forum. Daar waren zo'n 35 ministers verzameld die de komende dagen aan de internationale vrouwenconferentie deelnemen. De Deense kroonprinses die beschermvrouw is van de conferentie, hield ook hier een toespraak.

  Mary moet maandagmiddag nog een keer spreken, bij de openingsceremonie van Women Deliver. Dan weet ze zich in de zaal gesteund door echtgenoot kroonprins Frederik en diens tante prinses Benedikte. Samen met Frederik gaat ze na afloop ook naar de receptie voor de deelnemers aan de conferentie.

  Woensdag komt ook koningin Máxima naar Kopenhagen, waar ook prinses Mabel een aantal bijeenkomsten voorzit en bijwoont.

   

  16 mei 2016 - 17:25