×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Leonore viert eerste Halloween

  Dochtertje prinses Madeleine op foto met pompoen

  Prinses Leonore viert eerste Halloween

  Sweet pumpkins!' Met die woorden plaatste de Zweedse prinses Madeleine deze foto van haar dochtertje Leonore op haar Facebookpagina. Het acht maanden oude prinsesje zit op een hooibaal naast een pompoen. Samen met haar ouders woont Leonore in de Verenigde Staten, waar deze week Halloween gevierd wordt.


  Prinses Madeleine werkt in New York bij de World Childhood Foundation, haar echtgenoot Chris O'Neill werkt in de zakenwereld van de Amerikaanse miljoenenstad. De afgelopen weken verschenen in de Zweedse media berichten dat ze met hun dochtertje naar Londen zouden verhuizen, maar die verhalen worden door het Zweedse hof ontkend. Een verhuizing zit er volgens het paleis nog niet in.

  27 oktober 2014 - 10:55