×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Leonore (2) bezoekt haar hertogdom

  Prinses Leonore (2) bezoekt haar hertogdom

  Het Zweedse eiland Gotland krijgt vrijdag bezoek van zijn tweejarige hertogin Leonore, dochter van prinses Madeleine en Chris O'Neill. Het is haar eerste bezoek aan het hertogdom en op het programma staat onder meer een kennismaking met Heidi, het paard dat Leonore cadeau kreeg bij haar doop.


  Die ontmoeting liep niet volgens plan. Ze wilde de wortel voor Heidi liever zelf opeten en rende weg.

  "Het is geweldig de familie op visite te krijgen en hopelijk kunnen we hun een mooi en positief beeld van Gotland geven", aldus provinciegouverneur Cecila Schedin Seidegård. Het bezoek is aangepast aan de leeftijd van Leonore, met onder meer een kijkje bij de kinderafdeling van het museum van Gotland.

  Madeleine en Chris volgen het voorbeeld van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Die namen hun dochtertje prinses Estelle ook mee naar haar hertogdom Östergötland toen ze twee jaar oud was. Behalve een lunch in Linköping Slot was er toen ook een bezichtiging en de opening van het sprookjespad dat Estelle als doopcadeau kreeg.

  3 juni 2016 - 13:06