×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Joachim op de fiets naar het strand

  Prins Joachim op de fiets naar het strand

  De Deense prins Joachim geniet met zijn gezin in Rio de Janeiro, waar deze week de Olympische Spelen beginnen. Dinsdag waren Joachim, zijn vrouw Marie en hun kinderen bij de opening van het Deense paviljoen op het Ipanema-strand.


  Joachim en zijn gezin maakten van de gelegenheid gebruik om een fietstochtje te maken langs het beroemde strand. De jongste kinderen, de zevenjarige prins Henrik en de vierjarige prinses Athena, kregen een plekje in een fietskar. Billed Bladet publiceerde foto’s van het fietsende gezelschap.

  Ook Joachims oudere broer kroonprins Frederik is met zijn vrouw Mary in Brazilië. In het weekeinde bezochten de Deense royals met z’n allen de Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië.

  3 augustus 2016 - 11:45