×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Joachim bezoekt Deense soldaten in Irak

  Prins Joachim bezoekt Deense soldaten in Irak

  Prins Joachim van Denemarken heeft zaterdag een verrassingsbezoek gebracht aan een deel van de in Irak gelegerde Deense soldaten. Het bezoek van de jongste zoon van koningin Margrethe vond plaats op de militaire luchthaven Al Asad.


  Joachim liet zich door de aanwezige soldaten onder meer bijpraten over hun werkzaamheden en kon met eigen ogen zien hoe de Denen er bermbommen ontmantelen, meldt het Deense hof. De prins toonde na afloop zijn dankbaarheid voor het werk dat de soldaten doen.

  26 november 2017 - 16:48