×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik viert 83e verjaardag

  Prins Henrik viert 83e verjaardag

  De Deens prins Henrik is zondag 83 jaar oud geworden. De man van koningin Margrethe viert zijn verjaardag in besloten kring. Op de Facebookpagina van het Deense koningshuis werd Henrik gefeliciteerd.


  Henrik is nog maar weinig te zien bij officiële gelegenheden sinds hij anderhalf jaar geleden met pensioen ging. Sindsdien oogt de prins fitter en gelukkiger volgens kenners. De man van Margrethe had namelijk een hekel aan officiële gelegenheden. Nu hij dat niet meer hoeft te doen zit hij beter in zijn vel.

  Met de verjaardag van Henrik is het feestweekend van de Deense royals compleet. Margrethe en Henrik vierden zaterdag al dat ze een halve eeuw zijn gehuwd. Ook de gouden bruiloft werd alleen in de privésfeer gevierd. Zo gingen de koningin en de prins zaterdag een stukje varen met het koninklijke schip 'Dannebrog'.

  11 juni 2017 - 12:55