×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik in het ziekenhuis

  Prins Henrik in het ziekenhuis

  Prins Henrik is opgenomen in het ziekenhuis in Aarhus, waar de 83-jarige echtgenoot van de Deense koningin Margrethe wordt behandeld aan een infectie in zijn been. Dit maakte het Deense hof donderdag bekend.


  Prins Henrik moet waarschijnlijk tot en met zaterdag in het ziekenhuis blijven. Tot die tijd zijn de programmapunten in zijn agenda geannuleerd. Woensdag reikte de prins nog een naar hem genoemde exportprijs uit op het Marselisborg Slot in Aarhus, waar Margrethe en Henrik doorgaans enkele weken in de zomermaanden verblijven.

  Henrik is nog maar weinig te zien bij officiële gelegenheden sinds hij anderhalf jaar geleden met pensioen ging. Margrethe en Henrik vierden eerder dit jaar dat ze een halve eeuw zijn gehuwd.

  13 juli 2017 - 19:52