×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik heeft een goedaardige tumor

  Prins Henrik heeft een goedaardige tumor

  Artsen hebben een goedaardige tumor ontdekt in de linkerlong van de Deense prins Henrik, de echtgenoot van koningin Margrethe.


  Het koningshuis laat vrijdag weten dat de 83-jarige prins wordt behandeld voor een longinfectie. Henrik verbleef sinds begin januari in Egypte en werd daar vorige week opgenomen. Zondagavond is hij overgeplaatst naar een ziekenhuis in Kopenhagen, waar hij verder werd onderzocht.

  Vorig jaar werd de Deense prins ook al enkele malen opgenomen. Zo werd hij geopereerd aan zijn lies en bekken vanwege een vernauwing van de slagaders in zijn rechterbeen. Ook werd bekend dat de echtgenoot van koningin Margrethe aan dementie lijdt.

  2 februari 2018 - 15:47