×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Christian van Denemarken jarig

  Prins Christian van Denemarken jarig

  De Deense prins Christian is zaterdag jarig. De zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary is elf jaar geworden. Het Deense hof heeft op Facebook een nieuwe zwart-witfoto vrijgegeven van de jarige Christian. De felicitaties stromen binnen.


  Christian, die op 15 oktober 2005 in het Rigshospitalet te Kopenhagen geboren werd, is de oudste zoon van Frederik en Mary. In 2007 kreeg hij een zusje, prinses Isabella, en in 2011 werd de tweeling prins Vincent en prinses Josephine geboren.

  Christians vader Frederik had de verjaardag van zijn oudste zoon wellicht anders voorgesteld. De Deense kroonprins viel afgelopen week in een sportzaal tijdens het trampolinespringen en brak daarbij een van zijn nekwervels. De kroonprins moet twaalf weken een nekkraag dragen.

  15 oktober 2016 - 15:05