×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Christian van Denemarken jarig

  Prins Christian van Denemarken jarig

  De Deense prins Christian is zaterdag jarig. De zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary is elf jaar geworden. Het Deense hof heeft op Facebook een nieuwe zwart-witfoto vrijgegeven van de jarige Christian. De felicitaties stromen binnen.


  Christian, die op 15 oktober 2005 in het Rigshospitalet te Kopenhagen geboren werd, is de oudste zoon van Frederik en Mary. In 2007 kreeg hij een zusje, prinses Isabella, en in 2011 werd de tweeling prins Vincent en prinses Josephine geboren.

  Christians vader Frederik had de verjaardag van zijn oudste zoon wellicht anders voorgesteld. De Deense kroonprins viel afgelopen week in een sportzaal tijdens het trampolinespringen en brak daarbij een van zijn nekwervels. De kroonprins moet twaalf weken een nekkraag dragen.

  15 oktober 2016 - 15:05