×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Christian uit zee gered

  Hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen'

  Prins Christian uit zee gered

  Een oplettende Australische strandwacht heeft donderdag prins Christian van Denemarken uit zee gered. De oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken was aan het zwemmen met zijn familie bij Mermaid Beach toen hij in de problemen kwam door een sterke stroming.


  Frederik en Mary zijn sinds begin deze maand met hun vier kinderen in Mary's geboorteland op vakantie. De vier zwommen volgens Brisbane Times tussen de vlaggen. Strandwachter Nick Malcolm heeft het leven van de prins gered, zegt zijn baas.

  ''We hadden hem te pakken voordat hij echt in de problemen kwam, maar hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen'', zegt de strandwacht. Aanvankelijk had Malcolm geen idee wie hij gered had totdat een strandbezoeker hem vertelde dat het om prins Christian van Denemarken ging. Kroonprins Frederik heeft de alerte strandwachter persoonlijk bedankt voor het redden van zijn zoontje.

  20 december 2015 - 18:30