×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Christian uit zee gered

  Hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen'

  Prins Christian uit zee gered

  Een oplettende Australische strandwacht heeft donderdag prins Christian van Denemarken uit zee gered. De oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken was aan het zwemmen met zijn familie bij Mermaid Beach toen hij in de problemen kwam door een sterke stroming.


  Frederik en Mary zijn sinds begin deze maand met hun vier kinderen in Mary's geboorteland op vakantie. De vier zwommen volgens Brisbane Times tussen de vlaggen. Strandwachter Nick Malcolm heeft het leven van de prins gered, zegt zijn baas.

  ''We hadden hem te pakken voordat hij echt in de problemen kwam, maar hij had niet op eigen kracht terug kunnen komen'', zegt de strandwacht. Aanvankelijk had Malcolm geen idee wie hij gered had totdat een strandbezoeker hem vertelde dat het om prins Christian van Denemarken ging. Kroonprins Frederik heeft de alerte strandwachter persoonlijk bedankt voor het redden van zijn zoontje.

  20 december 2015 - 18:30