×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noren reageren met hartjes

  Duizenden reacties op Instagram-bericht Märtha Louise

  Noren reageren met hartjes

  Noorse prinses heeft de afgelopen dagen op sociale media van tienduizenden mensen steun gekregen.


  De Noorse prinses plaatste vrijdag een foto van haar overleden ex-man Ari Behn op haar twee Instagram-accounts. De opname ging vergezeld van een persoonlijk en warm eerbetoon aan Ari. Hij besloot op eerste kerstdag uit het leven te stappen en voor wie vrijdag de uitvaart werd gehouden.

  Märtha Louise schreef onder meer dat het de bedoeling was geweest dat ze een deel van de kerst samen zouden doorbrengen met hun drie dochters Maud, Leah en Emma. “We keken er allemaal naar uit en we zijn zo intens bedroefd en verdrietig doordat we jou hebben verloren”, aldus de dochter van koning Harald en koningin Sonja.

  Op haar tegenwoordig voor werkactiviteiten gereserveerde Instagram-account (princessmarthalouise) kreeg Märtha Louise inmiddels 17.000 reacties en meer dan 70.000 likes. Dat is bijna de helft van haar aantal volgers (152.000), dat sinds vrijdag ook weer is gestegen.

  De prinses opende afgelopen zomer een tweede profiel op Instagram (iam_marthalouise) om werk en persoonlijke zaken van elkaar te kunnen scheiden. Sinds de dood van haar ex-echtgenoot heeft ze daar ruim 29.000 volgers bijgekregen, een aantal dat nog dagelijks sterk groeit. Bij de foto van Ari zijn bijna 12.000 reacties geplaatst en 52.000 likes. Naast bemoedigende en waarderende woorden reageerden veel Noren ook met hartjes.

  7 januari 2020 - 09:00