×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse royals trots op goud

  Ook Zweedse royals genieten

  Noorse royals trots op goud

  Zweedse en Noorse royals genieten bij de wereldkampioenschappen ski in het Zweedse Åre. De Noren waren in hun nopjes met het goud van Kjetil Jansrud op de afdaling en de Zweedse prinses Estelle stal de show door hard voor alle deelnemers te juichen.

  • Estelle was vrijdag al met haar ouders, kroonprinses Victoria en prins Daniel, naar Åre gekomen. Het prinsesje genoot zichtbaar van de hele entourage bij het WK. Ze had de Zweedse vlag op haar gezicht laten tekenen en klapte en zwaaide. Dat deed ze zaterdag ook. Maar het hoogtepunt voor de kleine royal was dat ze de WK-mascotte Valle een hand mocht geven. Ook Victoria genoot zichtbaar. “Het is geweldig om hier te zijn”, tekende de krant Expressen op uit haar mond.

  Het Noorse kroonprinselijk paar Haakon en Mette-Marit waren ook in Åre. Ze kwamen vooral om het Noorse ski-idool Aksel Lund Svindal aan te moedigen in zijn laatste officiële wedstrijd. Vlak voor Svindal de piste op kwam deden Mette-Marit en Haakon hun jas uit en showden ze een speciaal T-shirt waarop een boodschap stond voor hun landgenoot.

  De afdaling werd een Noors festijn. Svindal werd in zijn laatste race tweede. Het goud ging, alweer tot groot genoegen van het kroonprinselijk paar, naar Kjetil Jansrud.

  9 februari 2019 - 19:39